Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht & medische fouten

Een mensenleven blijft zelden volledig gespaard van een ongeluk. Indien u lichamelijke of materiële schade oploopt, gaat dit gepaard met heel wat ongemak. Anderzijds hoort ook fouten maken bij het leven en is het mogelijk dat u zelf schade veroorzaakt door een verkeerde beslissing of onzorgvuldigheid (of hiervan beschuldigd wordt).

Deze gebeurtenissen kunnen leiden tot heel wat kopzorgen en op zulke momenten is het erg belangrijk dat u goed wordt bijgestaan.

Wij nemen de juridische last van uw schouders, geven u het nodige advies en verdedigen uw belangen doorheen onderhandelingen of procedures.

Enkele van onze expertises:

Buitencontractuele aansprakelijkheid / onrechtmatige daad

Contractuele aansprakelijkheid

Medische fouten

Verzekeringsgeschillen

Schade en schadeloosstelling (inclusief zware lichamelijke schade, overlijden door ongeval)

Wanneer u schade lijdt, is het bekomen van een vergoeding door de aansprakelijke (rechts)persoon of verzekeraar niet altijd evident. Er wordt gegoocheld met juridische termen en cijfers, waarbij men na verloop van tijd door de bomen het bos niet meer ziet. Wij staan u hierin bij en zorgen ervoor dat u op een correcte manier vergoed wordt.

Ook indien u schade heeft veroorzaakt, zorgen wij ervoor dat uw belangen verdedigd worden.

U kan hierbij met een gerust hart rekenen op onze decennialange ervaring, inclusief specialisatie in schadegevallen met zware lichamelijke letsels en overlijden door ongeval.

Advocaat aansprakelijkheidsrecht & medische fouten nodig?